8/5/07

Entrevista amb el capgròs i primer debat amb el candidat socialistaA la tarda he fet una entrevista al Capgròs . Les preguntes eren d'en Pere Coll i d'en Ramon Reixach, però la novetat d'avui, ha estat el debat de FAGEM , el meu primer debat a 5 . El primer on tenia al candidat socialista com a adversari.


He tingut la sensació de que sóc massa disciplinat amb les ordres del moderador, i el fet que no hi hagi torn de rèplica, també fa que sigui una mica "light". Aquestes eleccions sembla que hi ha una febre organitzadora de debats, i si tots son així, anem arreglats. Espero que els que van fer l'esforç de venir a escoltar-nos, en sortissin satisfets.


Tenint en compte que jo sóc l'únic que ni sóc Regidor, vaig tenir una mica la sensació d'anar a contracorrent. El fet de que ens haguessin fet arribar les preguntes, també el feia molt previsible. Vaig estar més que content en veure que ens feien un parell de preguntes, que no eren al guió, entre elles una sobre PUMSA, que va sorprendre molt al candidat socialista, i que va permetre animar el debat