19/5/07

Places, Natació i Rocio


A les 8 del matí ja érem fent campanya a la Plaça de Cuba, al mercat, a les botigues de l'entorn, plç Tereses, Plaça Gran i tot l'entorn. Hem repartit uns 2000 fulletons. Aturada tècnica per dinar i a la tarda Carpa a la Plaça de Santa Anna. Abans d'anar-hi he anat a veure el Campionat de Catalunya de Natació al CNM .

Al vespre hem pujat al Rocío a sopar. Bon ambient, fresqueta i rebujitos. Res de política. Ens hi hem divertit i prou, encara que els organitzadors no tant. No es pot banalitzar gens un esdeveniment així. Hi ha una feinada de por i les diferents entitats anaven de cap: gent de les Juntes, gent ajudant, marits a la barra i les dones a la cuina (començant per les de molts presidents) . Felicitats a tots. A gairebé totes no hi cabia ni una agulla. He vist en Joyas, President de la Penya Al Andalús com patia per no poder encabir a tothom i com el fet es reproduïa a per tot.

N'hem marxat a les quarts de dues i amb ganes de tornar demà. Si us agrada el flamenc i les sevillanes, ho fan molt bé. Val la pena ! Hi ha art i sentiment.

Un detall ! Aquest any, en lloc de Cultura, ho ha portat l'IMPEM. Caram ! De moviment n'hi havia molt. No ho vull jutjar. Ja s'ho faran però em penso que el Regidor de cultura no ho ha paït gaire bé.