13/12/08

Perquè no estudiar, la nau Gaudí, per començar el Museu Bassat?


Ja fa dies que cueja aquest assumpte. De fet anys.
Ens sap molt de greu que la cosa es vulgui tancar en fals sense voler escoltar, ni tant sols estudiar si hi ha alguna possibilitat.
Nosaltres, des de CIU, sempre hem dit –de fa anys- que la nau hauria de tenir un us cultural de primera magnitud. Les nostres propostes venen de mandats anteriors i sempre havien estat descartades pel govern. Aquesta vegada, davant l’endarreriment que sofrirà el museu Bassat definitiu, ens sembla que s’hauria d’estudiar aquesta ubicació provisional.
Si s’estudiés, segur que hi hauria dificultats però tancar-se sense voler ni estudiar-ho és tossuderia.
No se com valorar el que diu en Pere Pascual al seu bloc. Tot podria ser. No és que no estigui d’acord amb la valoració que en fa de la Regidora de joventut a qui nosaltres no veiem que hagi de tenir una dedicació absoluta (ja ho hem dit en els dos discursos de pressupostos 2008 i 2009)
Ja ens agradaria que fos així i que, finalment, l’alcalde s’hi repensés. Ara bé, no us sembla que millor seria estudiar si és possible? No seria més lògic fer-ne un estudi i si, d’aquest, se’n derivés una impossibilitat buscar-ne alternatives?
El que no entenem és el tancament a estudiar-ho perquè, segur, que el que és alternatives per posar el necessari telecentre, segur, en trobaríem.
Finalment, quan al regidor de cultura, val la pena que es repensi si val la pena trucar-nos abans. Fer-ho quan ja ha sortit a la premsa no li fa cap favor. Si més no, amb allò de “un altre vegada ho faré” n’hi hauria prou. Però ni això.